Junqueras: convocar el referèndum gairebé és guanyar

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha fet aquest dimecres el primer acte de la campanya “El camí cap a la independència, 2014 decidim Llibertat” al cinema Vigatà de la capital d’Osona. Junqueras ha fet un repàs a la situació d’asfixia econòmica premeditada que viu Catalunya i  ha dibuixat l’escenari de futur, els entrebancs, les fortaleses i el camí que cal recórrer per aconseguir l’estat propi. El republicà ha posat èmfasi en el referèndum i en la fortalesa d’un poble unit. “El dia que el món vegi  la imatge de molta gent amb una papereta a la mà per votar en una urna i  l’Estat espanyol impedint que es voti, haurem guanyat”, ha sentenciat Junqueras. Més…
directe!cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>