Més 100.000 firmes en un mes perquè Europa reconegui el dret d’autodeterminació

El 16 d’Abril arrencava la campanya internacional:‘1 milió de signatures per l’Autodeterminació’ de la 'International Commission of European Citizens' (ICEC) a la xarxa online, i en menys d’un mes 100.304 signatures s’han enregistrat mitjançant el formulari que es troba a www.europeancitizensdecide.eu Un inici que ha desbordat l’agenda prevista per l’organització i que els ha obligat a centrar-se en la resposta massiva de mails que diariament s’han rebut i replantejar-se les sessions informatives programades per directament fer actes de contingut internacional pel públic en general. Entre els suports rebuts cal destacar entre altres el Rector de la UB, el Dr. Dídac Ramírez o el Professor Emèrit i Catedràtic de la Universitat de Munich, Ulises Moulines, en aquest enllaç es pot consultar els suports rebuts. Més…
directe!cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>