Catalunya guanya el mundial de waterpolo i Espanya es penja la medalla

A dos dies de la finalització dels mundials de natació de Barcelona l’esport espanyol viu la realitat de la seva errònia política esportiva al comprovar que encara no ha guanyat cap medalla, el que posa en evidència que viu de renda.  El CAR de Sant Cugat, pagat pel Govern de Catalunya, i al que s’acullen esportistes de tot l’estat espanyol, esdevé una peça clau de l’esport català, una prova més del model d’èxit de la filosofia de l’esport català. Espanya veu amb preocupació que en una futura Catalunya independent  els seus rèdits esportius poden arribar a ser anecdòtics. Més…
directe!cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>