Marc Álvaro treu de polleguera Duran

Francesc Marc Álvaro va escriure un article el passat 27 maig titulat “El fals debat de la presència d’ERC al govern”, que hores d’ara deu ser lectura de capçalera de molts quadres i militants de CiU, que dóna pistestes sobre l'actitud recent de Duran. En el seu article, el periodista fa una anàlisi post eleccions europees i desgrana les fortaleses i febleses de CiU i de CDC, i en aquest escenari, assenyala que Duran és una de les febleses de CiU pel seu “paper equívoc, a voltes deslleial”, i que en el cercle de confiança del president Mas “creix la idea” que ara cal moure fitxa i apunta, a més de la possible entrada d’ERC al govern, a una remodelació del govern amb consellers més polítics; acabar amb la bicefàlia en la direcció de CDC; i “prendre decisions de caràcter definitiu sobre el paper de Duran i Lleida o les relacions amb Unió, abans de les eleccions municipals”. En aquest sentit, cal entendre la carta de Duran als militant d’Unió i el paperot d’aquest a les jornades del Cercle d’ Economia a Sitges.  Més…
directe!cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>