Societat Civil posa en marxa la campanya “Operació Meridiana” per denunciar el “frau” del 27-S

Societat Civil Catalana posa en marxa entre demà dimarts i el dijous 10 de setembre la campanya ‘Operació Meridiana’ per denunciar la “manipulació política de la història” en la Diada, així com el “frau democràtic” de les eleccions del 27-S. Segons ha informat en un comunicat l’entitat, la campanya consistirà en la instal·lació de cinquanta carpes i quaranta punts d’informació al llarg de l’Avinguda Meridiana de Barcelona, on en la Diada es durà a terme la manifestació independentista convocada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

Les carpes i punts d’informació estaran atesos per 150 voluntaris en diferents torns, que repartiran uns 150.000 exemplars de fulletons informatius i més de 3.000 banderes amb el lema ‘Junts i millor’. Els fulletons “denunciaran la manipulació política que s’ha fet de la Guerra de Successió espanyola” i s’explicarà que “les dècades posteriors a la Guerra de Successió van ser d’impuls econòmic per a Catalunya i van permetre el seu posterior desenvolupament industrial”, ha explicat SCC.

Societat Civil també critica l’”intent d’aproximació del moviment separatista a les classes populars castellanoparlants, simbolitzat en l’elecció de l’Avinguda Meridiana com a lloc de realització de la manifestació de l’11S”, cosa que segons el seu parer és “un moviment hipòcrita, amb el qual el separatisme intenta ocultar la pulsió supremacista i el menyspreu per tot l’espanyol”. L’entitat també carrega contra l’elecció de l’11S com a arrencada de la campanya electoral, ja que “genera una nova confusió entre les institucions col·lectives i els interessos partidistes”

Ara.cat – Política

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>