L’Estat gasta en l’AVE a León i Palència 150 vegades més que Catalunya en exteriors el 2015

L’Estat continua amb el malbaratament de les arques públiques en les infraestructures de gran format i de dubtosa utilitat, és el cas del ramal de l’AVE entre Valladolid i León passant per Palència inaugurat aquest dimarts, amb un cost de 1.620 milions d’euros. Una quantitat 150 vegades més gran que els 11 milions d’euros pressupostats per la Generalitat en matèria d’exteriors el 2015 que cita tant l’unionisme per desprestigiar Mas i el procés. 

Més…
directe!cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>