Margallo intensifica la seva obsessió conqueridora envers Gibraltar

Tot i tenir els dies comptats al càrrec a priori, José Manuel García Margallo intenta ‘in extremis’ passar a la història com el ministre d’Exteriors espanyol que va recuperar Gibraltar. Una obsessió més habitual d’altres temps que del segle XXI que l’ha portat ahir i avui a intensificar esforços. Vol aprofitar el Brexit i aconseguir com a mínim la cosobirania del penyal, malgrat que els seus habitants hi estan en profund desacord –un 98,5% de ciutadans ho van rebutjar en referèndum el 2002- i el seu líder ja ho ha descartat.

Més…
directe!cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>