La reforma del reglament del Parlament es votarà directament al ple de la setmana que ve

La reforma del reglament del Parlament es debatrà directament al ple del Parlament de la setmana que ve i no passarà prèviament per la comissió de reglament, com havia sol·licitat Catalunya Sí que es Pot (CSQP).
Fonts parlamentàries han explicat aquest dijous que la mesa del Parlament i la junta de portaveus han rebutjat la proposta dels comuns perquè JxSí i la CUP, amb majoria, prefereixen que es debati directament en el plenari.

Ara.cat – Política

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>