Les entitats criden a mobilitzar-se a la Diada per garantir l’”èxit” del referèndum de l’1-O

A menys de quinze dies de la Diada, les entitats sobiranistes escalfen motors per assegurar que la d’enguany serà una mobilització “històrica”. En una roda de premsa conjunta, l’ANC, Òmnium i l’AMI han explicat els últims detalls logístics de la manifestació, que serà a la cruïlla del carrer d’Aragó amb el passeig de Gràcia. El president de l’ANC, Jordi Sànchez, ha anunciat que les inscripcions superen a hores d’ara els 198.

Ara.cat – Política

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>