El TC suspèn cautelarment l’agència de ciberseguretat de Catalunya

El Tribunal Constitucional ha suspès cautelarment l’agència de ciberseguretat de Catalunya, en admetre a tràmit un recurs d’inconstitucionalitat del govern espanyol que demanava la suspensió d’aquesta mesura aprovada pel Parlament el juliol passat. El tribunal obrirà un període perquè la Generalitat presenti al·legacions a la decisió, per bé que aquest termini no arribarà fins que s’aixequi l’aplicació de l’article 155 contra l’autogovern de Catalunya.

Ara.cat – Política

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>