Europa no desperta i anteposa la ”llei” a la ”democràcia”

ACN/M.B.| ”No es pot ignorar la llei en nom de la democràcia”. Amb aquestes paraules ha reaccionat el vicepresident de la Comissió Europea i responsable de Drets Fonamentals de la Unió, Frans Timmermans, a la manifestació sobiranista que ha reunit 45.000 catalans -segons la policia belga- aquest dijous a Brussel·les. Una primera mostra que a Europa li costarà molt “despertar” -com esperava el lema de la mobilització- davant la vulneració de drets fonamentals, com passa en el cas de les persones refugiades que li demanen asil o altres conflictes que posen en dubte els seus valors fundacionals. “No entraré en detall sobre si la votació de l'1-O va ser democràtica o no, però no podem ignorar la llei en nom de la democràcia”, ha insistit l'eurocomissari, que també ha afirmat que ”tothom té el dret de manifestar-se”.  Més…
directe!cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>