La campanya viatja a Brussel·les

Dels tribunals, a Brussel·les. La campanya del 21-D avança, i ho fa sense abandonar la pàtina d’excepcionalitat que l’envolta des del primer dia. Després d’un inici marcat per les decisions del Tribunal Suprem, l’independentisme torna avui al terreny en què se sent més còmode: el carrer. Ho fa afrontant el que segurament és el repte més ambiciós que s’han marcat fins ara les entitats sobiranistes: traslladar al cor d’Europa les mobilitzacions massives de la Diada i fer -en paraules, ahir, del vicepresident de l’ANC, Agustí Alcoberro-“la manifestació més gran que s’ha vist mai a Brussel·les”.

Ara.cat – Política

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>