Puigdemont insta Rajoy a dialogar pel fracàs del bloc del 155 el 21-D

En el primer discurs de Cap d’Any que un president de la Generalitat fa des de l’exili des de la restauració de la democràcia, Carles Puigdemont ha evitat parlar del seu futur polític i ha tornat a instar el govern espanyol a dialogar per trobar una sortida negociada al conflicte entre Catalunya i Espanya. Amb l’aval de la victòria independentista a les eleccions del 21 de desembre i la impossibilitat que les forces constitucionalistes presentin una alternativa de govern, Puigdemont ha reclamat al president espanyol, Mariano Rajoy, “reconèixer el resultat de les eleccions del 21 de desembre i començar a negociar políticament amb el Govern legítim de Catalunya”.

Ara.cat – Política

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>