El cinisme de l’Administració Penitenciària Espanyola

Redacció | L'Administració Penitenciària Espanyola, organisme depenen del Ministeri de l'Interior, no té gens de vergonya i no amaga el seu cinisme al seu web oficial on assegura que els presos a l'Estat són destinats a centres propers als llocs on viuen. Una afirmació absolutament contraposada a la realitat que posa en pràctica, un exemple evident és el que viuen presos polítics catalans. Un modus operandi que no és nou a l'Estat, ja va començar amb la repressió als presos polítics bascos i ara s'ha practicat amb els presos polítics catalans, el vicepresident legítim, el conseller i els Jordis. Més…
directe!cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>