La CUP posa condicions per votar la investidura

Semblava que el suport de la CUP a la investidura de Carles Puigdemont estava garantit, però ahir els cupaires van posar condicions al seu posicionament. El seu vot està condicionat a les explicacions que doni el president sobre el cas Palau, després que aquesta setmana es publiqués la sentència que condemnava CDC per finançament il·legal. La CUP ja va demanar respostes a Artur Mas, i ahir van considerar que Puigdemont és també “corresponsable” del cas i van exigir al PDECat, a Junts per Catalunya i al mateix president que s’expressin i es manifestin “de forma clara i diàfana” per esborrar qualsevol ombra de dubte sobre l’actual líder de l’espai polític hereu de Convergència.

Ara.cat – Política

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>