L’odi de Crónica Global contra Catalunya fa que piqui i difongui una notícia falsa

Gerard Sesé @gerardseseL'obsessió i l'odi juga males passades. Si no, que els ho preguntin al diari digital Crónica Global, una sucursal de El Español que es fa des de Catalunya però igualment custodiada telemàticament per Pedro J. Ramírez, que almenys una vegada al mes es presenta a la redacció per passar revista. L'objectiu de Crónica Global és clar: propagar un discurs desacomplexadament unionista, bel·ligerant, amb un toc malèvol per anar contra el procés. Però aquesta premissa el fa picar fàcilment quan rep alguna informació que pot servir per atacar l'independentisme. La dèria antisobiranista fa que, per tant, el fi justifiqui els mitjans i es dilapidi l'ètica periodística. Més…
directe!cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>