Àngel Ros abraça sense complexos l’unionisme més recalcitrant i repudia l’1-O

ACN Lleida .- El Ple de l'Ajuntament de Lleida ha rebutjat una moció conjunta en què el PDeCAT, ERC-Avancem, la Crida-CUP i el Comú sol·licitaven que la Paeria homenatgés a les persones que van resultar ferides l'1-O a la ciutat com a conseqüència de la “violència” policial. El text, que no ha prosperat pels vots en contra de PSC, Cs i PP, també instava la Paeria a posar el nom d'”1 d'octubre” a un carrer, plaça o espai públic de la capital del Segrià. Rosa Mari Salmerón, en el primer Ple com a regidora no adscrita després d'abandonar el grup del PDeCAT, s'ha abstingut. Durant la sessió, una vintena de membres dels CDRs Lleida han irromput al Saló de Sessions per exigir la implementació de la República. D'altra banda, el Ple ha expressat el suport de la Paeria a la immersió lingüística i al model educatiu català, proposta que ha comptat amb el suport de tots els grups a excepció de Cs i PP. 

Més…
directe!cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>