El ‘House of cards’ de l’1-O (i 3)

Els 70 escons i 2,08 milions de vots obtinguts pels independentistes el 21-D, l’inevitable nou govern sobiranista i, sobretot, el protagonisme de Carles Puigdemont des de Brussel·les, han modificat radicalment la instrucció de la causa per rebel·lió. La nit del 2 de novembre, dia en què la magistrada Carmen Lamela envia a la presó els consellers del Govern, el fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza, autor de la querella per delictes de rebel·lió, sedició i malversació, assisteix al programa Hora 25 de la SER.

Ara.cat – Política

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>