Tardà adverteix que seria “una vergonya inadmissible” que JxCat i ERC no pactessin un govern “efectiu”

El portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà, ha advertit avui que seria “una vergonya” i  “inadmissible” que les formacions independentistes no arribessin a un acord per aconseguir un Govern “efectiu” a Catalunya, i ha afegit que aconseguir aquest objectiu comença a ser “urgent”. El dirigent republicà ja ha manifestat en reiterades ocasions les últimes setmanes la necessitat de configurar un govern efectiu, i fins tot va avisar que potser s’hauria de “sacrificar” Puigdemont.

Ara.cat – Política

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>