Cifuentes renuncia al màster i demana disculpes

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha renunciat al màster de la Universitat Rei Juan Carlos en una carta enviada al rector, Javier Ramos, segons anuncia en un dels seus comptes de Twitter.
Aquest missatge a la xarxa social remitent a una informació de okdiario, en la qual es publica la carta dirigida al rector, on Cifuentes demana disculpes i recorda que va complir amb tot el que li va demanar la universitat i tot el que exigia la llei.

Ara.cat – Política

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>