La mesa referma la delegació de vot de Puigdemont tot i les advertències de l’oposició

El 5 d’abril Carles Puigdemont va votar per primer cop aquesta legislatura. Ho va fer a través de la portaveu de JxCat, Elsa Artadi, mentre estava empresonat a Neumünster. Malgrat les crítiques de l’oposició i dels lletrats de la cambra, la mesa va ratificar aquesta delegació del vot en considerar que el cas del president era equiparable als dels presos polítics que són a les presons espanyoles, als quals el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena va autoritzar a fer-ho.

Ara.cat – Política

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>